Belediye memur alımı için ilana çıktı. Resmi Gazetede 19 Eylül 2022 tarihi ile gelmiş olan Belediye memur alımı ilanına göre Muğla Bodrum Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak Teftiş Kurulu müdürlüğünde görevlendirmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 5 Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağı açıklandı. Peki Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Belediye Müfettiş Yardımcısı alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca Özel olarak ise KPSS, Eğitim Gibi nitelikler talep edilecektir.

KPSS şartı Nedir?

Belediye memur alımında 2020 veya 2021 KPSS Puanı kullanılacak. Buna göre adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından P48 puan türünden en az 80 puan almış olmaları gereklidir.

Eğitim şartı:

En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, işletme, iktisat, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

Yaş şartı Nedir?

01/01/2022 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1987 ve sonraki doğumlular).

Pozisyona Göre özel Şartlar Ne Olacak?

Karakter, sicil, ifade ve temsil yeteneği, tutum ve davranış yönünden müfettişlik yapabilecek niteliklere sahip bulunmak ve Herhangi bir kuruma hizmet taahhüdü altında bulunmamak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur alımı için başvurular 22 Eylül 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 3 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece e-Devlet sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. İlan detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim