Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 80 kişilik boş kadro için ilan yayımladı. 

Alımlar Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Antalya İnsan Kaynakları A.Ş birimine gerçekleştirilecek. Daimi statüde alınacak personel adayları için başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek?

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Antalya İnsan Kaynakları A.Ş.

Niteliği: Daimi

Açık İş Sayısı: 80 personel

Meslek Adı: Temizlik İşçisi ( Cadde Sokak )

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 80 personel alımı için adaylardan bazı nitelikler aranacak. Bu yönde adayların en az İlkokul mezunu olmaları ve En az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir nitelik aranmayacak olup adaylar hemen başvuru yapabilirler.

Başvuru Süreci Başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 80 personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 6 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Haziran 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Şahsen gerçekleştirecekler. Bu yönde Şahsen başvvuru sırasında Ön Başvuru Formunun doldurulması gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 6 - 10 Haziran 2022

Başvuru Adresi: Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası No:20 Muratpaşa Antalya

İlanın Detayları:

Editör: TE Bilisim