Antalya Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı Sonuçları Açıklanıyor!

Geçtiğimiz günlerde ilan yayımlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesine istihgdam yapmak üzere farklı alanlarda ve mezuniyette 100 Zabıta Memuru alımı yapılacağını açıklamıştı. Başvuru sürecinde artık son güne geldik ve adaylar sonuçkarı beklemeye başladılar. Peki Memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak ve henüz başvuru yapmayan adaylar bugün nasıl başvuru yapacak? Tüm bu sorularınızın cevabını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

200 Zabıta Memuru Alımı Başvurusunda Son Gün!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 kişilik zabıta memuru kadrosu için Geçtiğimiz ay ilan yayımlamıştı. Söz konusu ilana göre Belediye başvuruları 30 Mayıs 2022 tarihi ile başladı. Ancak Antalya Büyükşehir Belediyesi başvuruları aralıklarla yaplacağı bildirildi. Yayımlanmış olan ilana göre;

Başvuru tarihleri: 30 Mayıs- 3 Haziran ve 6-10 Haziran 2022 tarihlerinde mesai bitimine kadar yapılması bekleniyor. Bu yönde önümüzdeki hafta tekrardan başvuru alınacaktır.

100 ZABITA MEMURU ALIMI İLANI DETAYLARI BURADA

500 Kişi Seçilecek! Başvuru Değerlendirmesi Nasıl?

Büyükşehir Belediyesine başvuru yapam adayların KPSS Puanı ele alınarak değerlendirme gerçekleştirilecek. Bu yönde en yüksek puandan başlanarak en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının 5 katı kadar aday yani 500 kişi sözlü ve uygulamalı sınava çağırılacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesine müteakip, 16.06.2022 tarihinde belediyemiz web sayfası www.antalya.bel.tr adresinde ilan edilecektir. Başvuruları kabul edilip sınava çağırılan adaylar, Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu “Sınav Giriş Belgesini” Belediyemizin resmi internet sayfasından www.antalya.bel.tr temin edecekler. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir.

Editör: TE Bilisim