Antalya Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı İlanı Resmi gazetede yayımlandı. 125 Kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri alımı yapılacak. İlan Resmi Gazetede yayımlanarak ilan detayları belli oldu. Ön Lisans mezunu Memur Alımı yapılacak olup Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek. Aynı zamanda Belediye ilanı için İtfaiyecilik özel nitelikleride aranmaktadır. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvurular ne zaman yapılacak?

Kadro Bilgisi Nedir?

Antalya B.B 125 kişilik kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. dereceli kadroya İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans programlarının birinden mezun olmak En az (C) Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartı ile Kadın Erkek İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

KPSS Şartı Nedir?

Belediye adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu personeli seçme sınavından ön Lisans seviyesinde KPSSp93 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı arayacak. Değerlendirmelerde KPSS Puanı ile yapılacak olup 55 KPSS Puanı İle Memur alımı ilanına en yüksek puana sahip olan adaylar avantajlı olacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Başvuru için adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca Özel olarak ise sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak , Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve İtfaiye teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Açıklandı!

Resmi gazete yayımlanarak ilanın başvuru süreci belli oldu. Adaylar başvurularını 04.10.2021 tarihinden 08.10.2021 tarihi mesai bitimine kadar istenen belgeler ile birlikte şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU BURADA