Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile ABB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 150 kişilik boş kadro ile 10. Dereceli kadroya Genel idare Hizmetleri Sınıfında memur alımı yapılacak. KPSS Puanına göre değerlendirme yapılacak olup sonuçlar sonrasında adaylara Sözlü ve Uygulamalı olarak iki aşamalı mülakat yapılacaktır.

150 İTFAİYE ERİ ALIMI BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

150 İtfaiye Eri Alımı ilanına sadece KPSS Puanı ile başvuru yapılacak. 1 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 12 Kasım 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte elektronik ortamda başvuru formunun doldurulması ile yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Adaylar Elektronik ortamda ön başvuru yapmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi İnternet adresi üzerinden veya aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirler.

BAŞVURU EKRANI BURADA

İlgili ekranda ön başvuru için T.C. kimlik numarası, Ad, Soyadı ve Cep telefonu bilgilerinizi girerek ilk adımı oluşturabilirsiniz.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ:

Sınava girmek isteyen adaylar yukarıdaki elektronik ortamda başvuru yaparak istenen belgeleri sisteme yükleyerek yapabilecekler.

İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU ŞARTLARI BURADA

Başvuru değerlendirmesi KPSS Puanına göre yapılacak adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Bu kapsamda KPSS puanı en yüksek olan 750 aday belirlenerek sınavlar başlayacaktır.

Başvuru Sonuçlarından ve gelişmelerden haberdar olmak için İşin Olsa İnstagram hesabını Buradan takip edebilir ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.