Efeler Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Gelen Duyuru ile Lisans mezunu adaylar içerisinden ve 60 KPSS Puanı ile memur  alımı 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara uygulanacak sınav yöntemi ile memur alımı kontenjan dağılımı ve başvuru şartları yayımlandı.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Bilgisi? 

Efeler Belediyesi yayımladığı ilana göre Teknik Hizmetler sınıfında 5. ve 6. dereceli kadrolarda istihdam edilmek üzere;

  • 1 Şehir Plancısı,
  • 2 Mühendis,
  • 1 Ekonomist,

alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye Memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

Özel Başvuru Şartları nedir?

60 KPSS Puanı İle Memur Alımı Yapılacak!

Efeler Belediyesi bünyesine Düşük KPSS Puanı ile memur alacak. Bu kapsamda 2022 yılında yapılan KPSS den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman yapılacak?

Belediye Memur alımı başvuruları adayların nitelikleri sağlıyor olmaları ile birlikte gerçekleştirilecek. Başvurular sadece istenen belgelerle yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 20 - 22 Kasım 2023

Şahsen Başvuru Adresi: Yedieylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:5 T.C. Efeler Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Efeler /AYDIN a

Elektronik Başvuru Adresi: [email protected]

İLANIN TAM METNİ