Az Önce gelmiş olan Duyuruya göre Bulanık Belediyesi memur alımı ilanı 21 Haziran 2023 tarihi ile ilan iptal edildi. Bu kapsamda belediyeden gelen duyuru ise;

İLAN İPTAL EDİLDİ!

Muş ili Bulanık Belediye Başkanlığının 19.06.2023 tarihli ve 6703 sayılı yazısına istinaden memur alım ilanı iptal edilmiştir.

İLANIN DETAYLARI NEYDİ!

Belediye memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelen ilan ile Belediye bünyesindeki eksikliği gidermek üzere yayımladığı ilan ile Lisans ve Ön Lisans mezunu memur alımı yapacak. Ayrıca alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta ve İtfaiye eri yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecektir. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? Kontenjan dağılımı nasıl olacak?

Belediye Memur Alımı Kontenjanları:

Bulanık Belediyesi 7 kişilik kadro ile istihdam edilmek üzere;

  • 2 Zabıta Memuru ( Lisans mezunu ),
  • 1 Zabıta Memuru ( Ön Lisans Mezunu ),
  • 4 İtfaiye Eri ( Ön Lisans Mezunu ),

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Genel Şartlar Nedir?

Belediye Memur alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS şartı Nedir?

2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için p93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Sürücü Belgesi Şartı: En az B Sınıfı ve C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Eğitim Şartı: Yukarıda tabloda göreceğiniz gibi ilgili ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun olmuş olmak.

Yaş Şartı: Yapılacak Sınav Tarihi ile 30 yaşında büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim