Aralık ayının ve 2019’un sonunda da İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar içerisinde kamu kurumu olan belediyelere ait ilanlar da yer almakta olup güncel ilanlarda 3 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 17 personel alımı gerçekleştirilecektir. Büro memuru ve büro destek personeli kadrolarında yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Kiraz Belediyesi tarafından 11 büro personeli alımı gerçekleştirilecek olup adaylar 30 Aralık 2019 tarihine kadar ilgili ilana başvuru yapabileceklerdir. İlana göre 6 büro personeli için aranan şartlar; lisans mezunu olma, Kiraz ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. 5 büro personeli için ise lise mezunu olma ve Kiraz ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartlarının sağlanması istenmektedir. İlgili ilana ulaşmak içintıklayınız.

Göreme Belediyesi tarafından da 2 büro çalışanı alımı gerçekleştirilecek olup ilanda adaylardan T.C. vatandaşı olmak, akıl sağlığına etki eden hastalığı bulunmamak, en az ön lisans mezunu olmak, erkek olmak ve askerliği ile ilişkisi bulunmamak, 30 yaşını geçmemiş olmak şartları aranmaktadır. İlana ulaşmak için tıklayınız.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 4 büro personeli alacak olup ilanda adaylardan T.C. vatandaşı olmak, 18 ile 50 yaş aralığında olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlik ile ilişkisi olmamak, Aydın il sınırları içerisinde ikamet etmek şartları aranmaktadır. İlana ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yapılan alımlarda adayların İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmekte olup ilgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden erişim sağlamak mümkündür.