Türkiye'nin dört bir yanın da hizmetlerine devam eden ve Türkiye'nin en çok tercih edilen mağazaları arasında yer almakta olan BİM Birleşik Mağazaları uygun bulduğu tüm alanlara yeni mağazalar açmakta ve satışlarına buradan devam etmektedir.

Bayilik konusunda en çok arananlar arasında yer almakta olan BİM Birleşik Mağazaları firmasından pek çok bireysel ve kurumsal müşteri bayilik almak istemektedir. Peki BİM normal bayilik ya da franchise bayilik veriyor mu? BİM bayilik veriyorsa koşulları ve şartları nelerdir?

BİM Bayilik Detayları

BİM Birleşik Mağazalarının Türkiye genelinde bulunan binlerce mağazasının tamamı kendi şirketine aittir yani dışarıdan her hangi bir kurumsal ya da bireysel müşteri BİM Birleşik Mağazaları bayilik vermemektedir. BİM kalitesinin devam etmesi ve müşteri memnuniyetin de her hangi bir azalma probleminin yaşanmaması için kimseye bayilik vermemektedir. Bayilik vermek yerine genel olarak kiralık dükkan başvuruları almakta olan BİM tüm dükkanları incelemekte lokasyonu uygun yerlerde ki dükkan sahipleri ile görüşmekte ve dükkana BİM Mağazası kurmaktadır.

Yine de BİM Birleşik Mağazalarından bayilik almak ve görüşmede olumlu sonuç alarak bayilik alma koşul ve şartlarını öğrenebileceğini düşünecek olan bireysel ya da kurumsal müşteriler aşağıda ki link aracılığı ile BİM'in resmi internet sitesine erişebilir ve yetkililer ile iletişim kurabilir.

www.bim.com.tr