Ülkemizde özel yerli sermaye ile kurulmuş bankalar arasında yer alan ve bir dönemin en sık tercih edilen bankaları arasında olan Şekerbank yeni yaptığı kampanyalar ile özellikle çiftçilerin ve çalışanların yanında olmaya devam etmekte olup büyüme oranını da her sene geliştirmeyi sürdürmektedir.

Şekerbank banka memuru alımı ilanlarını hazırlayarak kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Şekerbank tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Şekerbank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapacak ve alıma ilişkin detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Şekerbank iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, bazı pozisyonlar için belirlenen süre boyunca tecrübeli olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak, genç ve dinamik olmak, güler yüzlü olmak, iletişim becerileri ve ikna kabiliyeti yüksek olmak şartları aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılıyor ve adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Şekerbank farklı pozisyonlar için çok sayıda banka memuru alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre network sistem uzmanı, işletme bankacılığı müşteri temsilcisi, bireysel bankacılık müşteri temsilcisi, tarım bankacılığı müşteri temsilcisi, kobi bankacılığı müşteri temsilcisi, operasyon destek yöneticisi, mali tahlil yönetmeni pozisyonları için banka memuru alımı yapılmaktadır. Buna göre Şekerbank bünyesinde görev yapmak isteyen adayların https://goo.gl/jDVKyB linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim