Şekerbank personel alımı yapıyor. Başvurulara yoğun ilginin bulunduğu müfettiş ve gişe personeli başvurularında detayları aktarıyoruz. Bilindiği gibi Şekerbank şeker pancarı üreticilerinin finansal desteği sağlamak için ilk olarak Eskişehir ilinde faaliyete başladı ve daha sonraki yıllarda Ankara ilinde ve Türkiye'nin bir çok ilinde şubeler açarak halka arz oldu.

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasındaki yerini alan Şekerbank kariyer ilanları ile alımlar devam ediyor. İş başvurusu yapmak isteyenlerin adayların Şekerbank öncelikli tercihleri arasında bulunuyor. Yeni üniversiteden mezun olarak bankacı olmak isteyen adaylar Şekerbank alımlarına başvuru yaparak, sunulan kariyer imkânlarından yararlanmak istiyor. Lisans mezunu adayların Müfettişlik iş başvurusu için tecrübeli olması gerekmiyor. Başvuru detayları neler?

MÜFETTİŞ BAŞVURU ŞARTLARI;

Şekerbank müfettiş yardımcısı için Banka Teftiş Kuruluna bağlı İstanbul'da görevlendirilecek. Öncelikle adayların T.C. vatandaşı olmaları, eğitim şartlarında ise dört yıllık lisans olarak, İşletme, Hukuk, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri, İstatistik, Uluslararası Ticaret, Bankacılık ve Finans, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

Yaş şartında ise kadın adayların 26 erkek adayların 28 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor. (01/07/2018 itibari ile) askerliğini tamamlamış olmaları yada tecil ettirmiş olmaları gerekli (erkek adaylar için) yabancı dil seviyesinde ise TOEFL :70, TOEIC:700, YDS: 75 puan almak gerekli olan başvuru şartları arasında bulunuyor. Ayrıca daha önce Şekerbank müfettiş yardımcısı sınavından elenen adaylar başvuru yapamayacak

GİŞE PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan adayların office programlarına hakim olmaları iyi iletişim gücüne sahip, analitik düşünebilen, sabırlı olmaları gerekiyor. Bankacılık kariyer hedefi bulunan, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Şekerbank gişe görevlisi alımlarında başvurular bugün itibari ile başladı. Son başvuru tarihi ise 22 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek. Müfettiş yardımcısı başvurularında ise 21 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Şekerbankası personel alımlarında Gişe İşlemleri, Müfettiş Yardımcısı başvuruları başladı. Bu başvuruların yanında Yetkili Yardımcı Sistem Operatör Yardımcısı, Sistem Operatör Yardımcısı / Operatörü, Operasyon Destek Görevlisi, Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Finansal Kurumlar Yetkilisi, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alımları da yapmakta. Başvurular için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak, son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamak gerekiyor.

Başvuru için : https://goo.gl/cSq17B

Editör: TE Bilisim