Halkbank geçtiğimiz günlerde Personel Alımı ilanı yayımlamıştı. Başvuruların Ağustos ayında alınması ile birlikte Sıva süreci bekleniyordu. Sınav tarihini önceden belirten Halkbank Sınav sonuçlarına göre bünyesine Banko Asistanı Alımı yapacak. Sınava katılmak isteyen adaylar başvuru yaparak 150 TL sınav ücretini yatırmıştı. Merakla beklenen sınav tarihi geldi. Peki adaylara sınavda hangi konular sorulacak? Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

BHA SINAVI YAPILACAK!

Halkbank farklı şehirlerde olmak üzere bünyesine 2021 yılı Banko Hizmetleri Asistanı alımı yapacağını bildirmişti Başvurular 02 Ağustos 2021 tarihinde başlayarak 16 Ağustos 2021 tarihinde sona ermişti. Alımlar Halkbank şubeleri olan Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmasraş, Kars, Kilis, Muş, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van, Yusufeli (Artvin) illerinde yapılıyor.

Sınav ücreti olan 150 TL yi yatıran adaylar sınava katılacak. Sınav sonucuna göre ise Banko Hizmetleri Asistanı Alımı için işlemleri gerçekleştirilecek.

SINAV DETAYLARI NEDİR?

Sınav Tarihi – Saati: 5 Eylül 2021 – 10:00

Sınavın Yapılacağı Yer: Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa

Oturum Sayısı: 1 (Bir)

Süre: 75 dk

Sınav Türü: Genel Yetenek (50 Soru)

Sınav Yöntemi: Her bir soru 5 (beş) şıktan oluşacak şekilde test usulü

Sınav değerlendirmesi ise, Sınav, Genel Yetenek Testi’nden oluşacaktır. Genel Yetenek puanı en yüksek adaydan başlayarak, alım yapılacak her bir il/ilçe için ihtiyacın 4 katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağrılacaktır. Mülakata katılmaya hak kazanan adaylara online kişilik envanteri uygulaması yapılacaktır.

SINAV KONULARI:

Genel Yetenek Testi: Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan, iş ortamına özel olarak geliştirilmiş ölçme ve değerlendirme aracıdır. Test, mantık yürütme, problem çözme ve eleştirel düşünme sorularından oluşmaktadır.

Kişilik Envanteri: Adayların karakteristik özelliklerinin ve temel yetkinliklerinin; ayrıca pozisyona uyumlarının belirlenmesi için kullanılan kişilik ve yetkinlik değerlendirme aracıdır.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Servi Asistanı Alımı sınavı 5 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olup Genel Yetenek Sınavı sonuçları aynı gün veya izleyen günlerde Halkbank tarafından açıklanması bekleniyor. Sonuçlar Halkbank resmi İnternet adresi üzerinden duyurulacaktır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA