2020 yılı itibari ile en beklenen alım haberlerinden biri de bankalar tarafından gerçekleştirilen gişe yetkilisi alımlarıdır. Bu kapsamda 3 banka tarafından farklı illerde şubelerde istihdam edilmek üzere gişe yetkilisi alımı yapılacaktır. İlgili gişe yetkilisi alımlarına ilişkin detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

Odea Bank

Odea Bank tarafından ilgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanda genel başvuru çerçevesinde Üniversitelerin Örgün 4 yıllık Lisans bölümlerinden mezun, sorumluluk bilinci yüksek,İnsan İlişkilerigüçlü, güler yüzlü ve kolay iletişim kurabilen, prezantabl,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Yeniliklere açık ve sürekli kendini geliştirme eğiliminde olan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecili olan,Tercihen en az 2 yıl bankacılık tecrübesi olan,Tercihen İngilizce bilgisine sahip,İletişim gücü yüksek olma şartları ile personel alımı yapılacağı açıklanmıştır.

İlgili ilana online başvuru için: https://bit.ly/2wNIjOO

Aktif Bank

Banka bünyesinde Muğla’da görevlendirilmek üzere Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun,En az 1 yıl şube gişe deneyimine sahip,Cari Hesap İşlemleri ve bağlı mevzuat konusunda bilgi sahibi,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli,Müşteri ve kalite odaklı,Dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi,Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,Ekip çalışmasına yatkın,İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı olma şartı ile gişe görevlisi alımı yapılacaktır.

İlgili ilana ulaşmak ve başvuru yapmak için: https://bit.ly/2YLUvt6

Türkiye Finans

Banka bünyesinde Türkiye’nin birçok ilinde istihdam edilmek üzere gişe yetkilisi alımı gerçekleştirilecek olup buna göre Üniversitelerin dört yıllık örgün lisans eğitimi veren İ.İ.B.F., S.B.F., İşletme veya İktisat Fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Bankacılık/Finans vb. bölümlerinden mezun olmuş,Faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istekli,Doğum tarihi 01.01.1993 ve sonrası olan,Ekip çalışmasına yatkın ve İletişim gücü yüksekSorumluluk bilinci yüksek,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Erkek adaylarda askerlik görevini yerine getirmiş veya 2 yıl tecilliİyi derecede İngilizce yazıp/konuşan olma şartı ile alım gerçekleştirilecektir.

İlan detayı için: https://bit.ly/2YJ0yyx

Editör: TE Bilisim