Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve 16 fakrlı şehirde Personel alımı gerçekleştirecek. Söz konusu yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanına göre alımlar KPSS Puanı ile yapılacak. Peki Mülakat yapılacak mı? Değerlendirmeler nasıl olacak?

84 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı ilana göre en az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinde Sözleşmeli 84 personel alımı yapacağını bildirmişti. Buna göre;

Lise Mezunu: 51 Hizmetli, 12 Garson, 15 Berber, 1 Büro Personeli ( Hesap Sorumlusu ), 1 Büro Personeli ( Mal Sorumlusu ), 1 Motor Teknisyeni, 1 Elektronik Teknisyeni,

Ön Lisans Mezunu: 1 İnşaat Teknikeri,

alımı yapılacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı?

Başvurular KPSS Puanına göre değerlendirilecektir. Adaylar başvurularını KPSSP94 ve KPSSP93 puan türüne göre en az 60 puan ile gerçekleştirdi. Bu kapsamda başvurularda KPSS Puan üstünlüğü ele alınacak.

1260 Aday Mülakata Katılacak!

Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli personel alımlarında Mülakat yapılacak. Buna göre " Başvuruları uygun görülen adaylar arasından, merkezi sınav notuna göre en yüksek puan alandan başlamak üzere alım yapılacak miktarın 15 katı kadarı aday mülâkat sınavına katılmaya hak kazanacaktır." şeklinde açıklama yapıldı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine dahil etmek üzere 84 Sözlşemeli personel alımı alımı sonuçlarını paylaştı. Söz konusu sonuçlar erken açıklanarak adayları bekletmedi. 15 Haziran 2023 tarihi ile açıklamamsı beklenen personel alımı sonuçları 7 Haziran 2023 tarihi itibari ile duyuruldu. 

Başvuru sonuçları elektronik ortamda kontrol edilecektir. Sonuç sorgulamak için T.C. kimlik numaranızı girerek başvuru durumunuzu öğrenebilirsiniz. Örnek sayfaya ise aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

BAŞVURU SONUÇLARI BURADA

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA