Milli Savunma Bakanlığı askeri personel alımı hakkında duyuru geldi. Az Önce Bakanlığın Personel temin adresi üzerinde yayımlanmış olan duyurusuna göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Adayı kesin kayıt duyurusu yayımlandı. Bu kapsamda adaylar 62. Dönem Sözleşmeli Er alımı çin kayıt işlemleri yapılacaktır.

62. Dönem Kesin Kayıt İşlemleri Duyuruldu!

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er adayı seçim aşamaları tamamlandı. Seçim aşamaları neticesinde başarılı olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığına Sözleşmeli Er Adayı olarak yerleştirilip/yerleştirilmediğinizi, tarafınıza 62'nci dönem eğitime çağrı duyurusu yapılıp/yapılmadığını, eğitime çağrı duyurusu yapıldı ise katılış ve eğitim tarihlerinizi aşağıda belirtilen linkten kontrol etmeniz gerekmektedir. 

Kesin Kayıt Tarihleri Açıklandı!

Sözleşmeli er adayları için 12 - 18 Haziran 2023 tarihleri arası katılış haftasıdır. Katılış ve kayıt kabul işlemleri 08.30-16.30 saatleri arasında yapılacaktır. 

Kayıt İşlemleri İçin İstenen Belgeler:

a. Nüfus cüzdanı aslı ve 4 adet tıpkıçekimi,

b. 6 adet vesikalık fotoğraf,

c. İkametgâh ilmühaberi (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),

ç. Adli Sicil Raporu (e-devlet sisteminden alınmış olabilir),

d. Terhis Belgesi (askerliğini tamamlamış olanlar, e-devlet sisteminden alınmış olabilir) veya hizmet durum belgesi (askerliği devam ederken geçici terhis edilenler),

e. Mezuniyet Belgesi (en son mezun olunan okul), f. Bir önceki işyerinden (varsa) SGK ayrılışlarının yaptırılmış olması.

7. Yukarıdaki belgeler mavi plastik telli dosya içerisinde ve yukarıda belirtilen sıraya göre hazırlanarak getirilecektir. (Belgeler delinmeyecek her biri şeffaf dosyalara konularak mavi plastik telli dosyaya yerleştirilecektir).