Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan aday işlemleri sistemi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinde KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması yapılacak ve toplam 2 bin 780 kişilk memur ataması gerçekleştirilecek.

Farklı kamu kurumları ihtiyaçları doğrultusunda memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup tekniker ve teknisyen kadroları için de çok sayıda memur ve personel alımları gerçekleştirilecektir. Buna göre teknisyen ve tekniker kadroları için toplam 262 kişilik memur ve personel ataması yapılacak. Peki alım yapacak olan kurumlar hangileridir.

ALIM YAPACAK KURUMLAR

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI
MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
DİYARBAKIR SU KANALİZASYON İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Yukarıda belirtilen kurumlar başta olmak üzere çok sayıda farklı kamu kurumu toplam 262 kişilik tekniker ve teknisyen personel ataması yapılmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK

Buna göre başvuru yapacak olan adayın mutlaka KPSS puanına sahip olması gerekmektedir. KPSS puanına sahip ve ilgili teknisyen, tekniker bölümlerinden mezun olan önlisans ile ortaöğretim mezunu adaylar KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinde başvurularını gerçekleştirebilecektir. Başvurular için adayların 15 TL'lik başvuru ücretini de ödemesi gerekmektedir.

201 TEKNİKER ALIMI İÇİN TIKLAYIN
61 TEKNİSYEN ALIMI İÇİN TIKLAYIN
TÜM KADRO DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ