Kamu kurumları açık pozisyonlarına göre memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. İlgili ilanlar kamu kurumları tarafınca hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır. Kurumlar yıl içerisinde alım yaptığı gibi yine merkezi yerleştirme atamaları ile de memur alımı yapılmaktadır.

Kamu kurumları tarafından Devlet Personel Başkanlığına gönderilen ve tercih robotu ile KPSS 2017/1'de memur alımı yapılacak pozisyonlar ilan edildi. Buna göre önlisans mezunu çok sayıda tekniker alımı yapılacak. Peki hangi kurumlar alım yapacak.

ALIM YAPACAK KURUMLAR

KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları ile 201 kişilik daimi tekniker alımı yapılacaktır. Peki hangi kamu kurumları alım yapacak.

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
DİYARBAKIR SU KANALİZASYON İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
AĞRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yukarı da belirtilmiş olan kamu kurumları başta olmak üzere çok sayıda farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda tekniker alımı yapacaktır.

BAŞVURULAR

Kamu kurumları daimi 201 tekniker alımı yapmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinden itibaren KPSS 2017/1 merkezi atamalarında tercihlerini yapması gerekmektedir.

TÜM KADRO DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim