Kamu kurumları memur alımlarına devam ediyor! Duyurular Devlet Personel Başkanlığı tarafından ve kurumların resmi internet sayfalarından yapılmaktadır. Başvuruları bugün ( 13 Kasım 2017 ) başlayan kurumlar toplamda 119 kişilik kadro ile memur alımı yapacaklar. Buna göre, Bankacılık Düzenleme Kurumu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Danıştay Başkanlığı ve Sahil Güvnlik Komutanlığı alım yapacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir. 

Başvuru şartları doğrultusunda adayların yeterli KPSS puanına göre kurumlar tarafından sözlü veya uygulamalı olarak sınav yapılacaktır. Adaylar bu sınavlara başvurularını başvuru tarihleri içerisinde yapmaları gerekmektedir. Bu kurumlar adaylardan. KPSS şartı, Yaş şartı, Mezuniyet şartı. 657 Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar ve özel şartlar arayacaklardır.

ALIM YAPILACAK KURUMLAR?

Bankacılık Düzenleme Kurumu: Bankacılık düzenleme kurumu bünyesine 69 kişilik boş kadro ile, Bankalar yeminli murakıp yardımcısı için 35 personel, Bankacılık uzman yardımcısı için 27 personel ve BDDK uzman yardımcısı için 7 personel alımı yapılacaktır. Adaylar başvurularını 13 Kasım 2017 tarihinde saat 14:00 da başlayacak olup en geç 24 Kasım 2017 tarihi saat 16:00 a kadar yapmaları gerekmektedir.  Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesine Elektrik Mühendisliği/Elektrik-Elektronik Mühendisliği 8, Kimya Mühendisliği/Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği 3, Harita Mühendisliği/Geomatik Mühendisliği/Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği 1, İşletme Mühendisliği/Endüstri Mühendisliği 2, Makine Mühendisliği 2, Bilgisayar Mühendisliği 2, İnşaat Mühendisliği 1, Hukuk Fakültesi 2, İstatistik 3 ve İşletme/İktisat/Kamu Yönetimi/Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi/ Maliye/Uluslararası İlişkiler/ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 9 olmak üzere toplamda 33 kişi alınacak. Başvurular en geç 20 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı: Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine toplamda 14 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine, 1 Elektrik Mühendisi, 3 Endüsrti Mühendisi, 1 Elektronik Mühendisi, 1 Makine Mühendisi, 1 Gemi İnşa Mühendisi, 1 Şehir Plancısı, 1 Uzman, 1 ingilizce Mütercim, 1 Uluslararası İlişkiler ve Araştırma Uzmanı, 1 İş Hukuku ve Sözleşme Uzmanı, 1 radyo Televizyon Uzmanı ve 1 Sosyal Medya uzmanı olmak üzere toplamda 14 memur alacak ve başvurular en geç 06 Aralık 2017 tarihine kadar saat 14:00 a kadar  yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Danıştay Başkanlığı: Danıştay Başkanlığı bünyesine, 1 Kişi Yazılım geliştirme ve İnternet-İntranet sitelerinin tasarım ve idamesinde çalışacak mühendis, 1 kişi Sistem Yönetimi Biriminde çalışacak mühendis ve 1 kişi Network Yönetimi Biriminde çalışacak mühendis olmak üzere toplamda 3 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar, 13 Kasım 2017 tarihi ile saat 09:00 da başvurularına başlayacak ve en geç 17 kasım 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.