Türkiye gündemi oturan muhataralara telefon olarak verilen Huawei P30 Lite özellikleri belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığının Bin muhtara dağıttığı akıllı telefonun özeliklerinin incelemesi kamera özellikleri nedir?

İstanbul Büyükşehri Belediyesi Büyükşehir yardım faaliyetlerinin düzenlenmesi tüm kentteki yardımların muhtarlar üzerinden koordine edilmesi ve bu kapsamda İBB uygulamaları iletişim programları bulunan akıllı telefonlar muhtarlara dağıtıldığı açıklandı.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ;

Huawei P30 Lite telefonunun piyasada satılan fiyatları piyasada 2400 TL fiyatlarında satılmakta. Telefonun teknik özelliklerinde P40 telefonunda Google servislerinin olmaması nedeniyle P30 serisinde googlenin olması dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. 6,15 inç bir ekran ve IPS LCD özelliklerde, 1080x2313 piksel çözünürlüklerde olmaktadır. İşlemcisi Kirin 710 olmakta. Dahili hafızasında ise 128 Gb dahili bir depolamasına sahip olmakta. 4 Gb ram olmaktadır. Telefonun arkasında 3 farklı kamera var.48 Megapiksel, 8 megapiksel ve derinlik algılayıcısı olarak kullanılan 2 Megapiksel özellik sunuyor. Ön kamerasının ise 24 Megapiksel olarak diaframı f-2.0 olarak açıklanmaktadır.

Akıllı telefonlar için hayati bir ödeme sahip olan bataryasında ise 3340 mAh bir büyüklükte ve 18 watt gücündeki adaptör ile 2 saatte şarj edilebiliyor.