Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından bir çok kişi işini bırakarak farklı meslek gruplarına yönelmeye devam etmekte olup son zamanlarda sosyal medya büyük bir kazanç haline geldi. Özellikle Instagram üzerinden bir çok ünlü ciddi düzeyde kazanç elde etmeye devam ederken bugün ajanslara düşen önemli açıklama da Natalie Roush'nin 2014 yılında Instagram'a adım atıp model tarzı fotoğraflar paylaşarak hayatının değiştiği ve tek posttan olarak 23 bin liraya kadar kazanç elde ettiği öğrenildi. Peki genç model neler yapıyor, nasıl kazanç elde ediyor?

TEK POSTTAN 23 BİN LİRA KAZANIYOR

Natalie Roush 2014 yılında adımını attığı Instagram macerasından model tarzı pozlar paylaşarak ciddi bir takipçi kitlesine ve seven kitlesine ulaştı. Şuan Natalie Roush'in resmi Instagram sayfasında 855 bin takipçisi bulunuyor. Anlaşma yaptığı ünlü bir şirket ile tek paylaşımdan 3 bin sterlin yani 23 bin lira kazanmakta olan Natalie Roush sadece ilgili firmanın kıyafetlerini, kostümlerini giymekte ve ilgili firmanın ürünlerini bir postta paylaşarak 23 bin liraya kadar kazanç elde edebiliyor.

Ülkemizde ded bir çok ünlü bu yoldan ciddi anlamda kazanç elde ediyor. Öyle ki bir çok ünlü anlaşma yaptıkları firmaların kıyafetlerini giyerek postun altına giymiş olduğu kıyafet üreticisinin sahibinin linkini bırakıyor ve bir çok müşteri kazandırıyor. Bu sayede ünlüler ve modeller için ciddi bir kazanç kapısı daha açılmış oldu.