Popüler sosyal medya platformları arasında yer almakta olan Instagram şu anda dünya genelinde bir milyardan fazla kişi tarafından kullanılmakta olup Facebook tarafından satın alındığı günden bu yana önemli bir ivme kazandı ve başarı grafiğini yükselttikten sonra reklam almaya başladı ve ciddi kazançlar elde etmeye başardı. Buna göre her geçen gün yeni günccelleme ile karşımıza çıkmakta olan Instagram şimdide takipçi alanında bir düzenlemeye gidiyor. Instagram takipçi güncellemesinin Instagram takipçi artırma, Instagram takipçi kasma gibi konularla mevcut bir bağlantısı yok. Yani gelen güncellleme de ki takipçi düzenlemesi etkileşimimiz ile alakalı olacak.

EN AZ ve EN ÇOK ETKİLEŞİMLER PAYLAŞILACAK

Şu anda günümüzde neredeyse herkesin Instagram'ı var ve mevcut takipçileri ya da takip ettikleri binlerce kişiyi dahi bulabiliyor. Instagram takipçi güncellemesi ile birlikte artık hangi takipçilerimiz ile daha çok etkileşim yapıyoruz ya da hangileri ile daha az etkileşim halindeyiz bunları görebileceğiz. Bu sayede istersek bu kullanıcıları takip etmekten ya da takipçilerimizden çıkarabileceğiz istersekte onları o kategoride değerlendirmeye devam edeceğiz.

Peki Instagram takipçi düzenlemesi nasıl yapılacak? Bunun için her hangi bir program indirmenize ya da bir şey takip etmenize gerek bulunmamaktadır. Hemen yapmanız gereken Instagram'ı güncelledikten sonra Instagram takip alanına gelmenizdir. Buraya tıkladığınızda iki farklı kategori göreceksiniz ve bu kategoriler üzerinden en sık kimlerle etkileşim halindesiniz en az kimlerle etkileşim halindesiniz rahatlıkla görebileceksiniz.