Önlisans KPSS sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

ÖSYM sınav takvimi açıklandı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi KPSS önlisans sınavına giren adayların sınav sonuçlarının açıklanması için geri sayımı başlattı. Milyonlarca memur adayının gözü ÖSYM sınav sonuçları açıklamasına çevrildi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanacak olan sonuçların ardından adaylar merkezi KPSS atamaları için tercih bekleyecekler ve kamu kurumlarında memur olarak atanmak için ÖSYM tarafından yapılacak tercih duyurusunu bekleyecekler.

ÖSYM KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI;

İki yıllık MYO bölümlerinden mezun ya da mezun durumda olan adayların katıldığı kamu personeli seçme sınavında sonuc.osym.gov.tr adresinden sonuçlar açıklanacak. Adayların bu sayfaya giriş yapabilmeleri için T.C. kimlik numarası ile Aday İşletim Sistemi şifresine sahip olmaları gerekmekte. Sınav 4 Kasım tarihinde KKTC ile birlikte  150 sınav merkezlerinde yapılmıştı. Sonuçlar ise sınavdan 25 gün sonra 29 Kasım tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçlarının yeniden imncelenmesini isteyen adaylar için sonuçların açıklanmasının ardından ÖSYM resmi başvuru ile başvurmaları gerekecek. KPSS'den yüksek puan alan adayların atamalarda öncelik sağlayacaklar. 

Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz işin olsa ekibi olarak adaylara duyuracağız. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA