KPSS 2016 branş sıralaması güncellemesi yapıldı. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile KPSS 2016 branş sıralamalarının güncellendiği duyuruldu. ÖSYM tarafından gerçekleşen güncellemeye dair bilgileri ilanımızda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Seçme sınavına 2016 KPSS, Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim alanında katılan adaylar için girmiş oldukları sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalar güncellendi. Güncellenen branş sıralamaları ÖSYM'nin resmi internet sayfasında bulunan aday işletim sistemine yansıtıldı. Güncellemeleri kontrol edilecek olan adaylar ÖSYM https://ais.osym.gov.tr resmi sitesi adresi üzerinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak kontrollerini gerçekleştirebilecekler.

Branş bazında gerçekleşen sıralamalar, adayları sadece bilgilendirme amacıyla oluşturulmuştur. Kendileri ile birlikte aynı alanda sınava giriş yapan diğer adaylar ise kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine ayrıca imkan verilecek bir hizmetten yararlanacaktır.

ÖSYM'nin resmi internet sayfasında kontrol edilen KPSS branş sıralama güncellemeleri  belge niteliği taşımamaktadır. değerlendirmesi yapılan her türlü bilgiler ÖSYM sisteminde esas alınır.