Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF lisans ve önlisans bölümlerinde öğrenimlerine devam eden on binlerce öğrenci 2018-2019 eğitim ve öğrenim dönemine ait vize sınavlarını tamamladı. 24 ve 25 Kasım tarihleri arasında girdikleri vize sınavı soruları Anadolu Üniversitesi ekampüs sitemi üzerinden adaylara duyuruldu.

Güz dönemi ara sınavlarda dört yanlış bir doğruyu götürecek. Sınavlarda geçtiğimiz yıllarda uygulanmaya başlanan yanlış soruların doğruları götürmesi uygulaması yeni sınavlarda da uygulanmaya devam edecek. Açıköğretim öğrencileri sorumlu oldukları derslerden 20'şer soruya cevaplandırdı. Soru ve doğru cevap anahtarı bugün erişime açıldı. Açıköğretim ekampüs sitesi üzerinden adaylar sorulara erişim sağlayabilecekler. https://ekampus.anadolu.edu.tr sitesine T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılabilecek.

AÖF SINAV SONUÇLARI;

Anadolu Üniversitesinde Lisans ve Önlisans bölümlerden oluşan 56 bölümde okuyan öğrenciler uzaktan eğitim ile her yaş düzeyinde bulundukları illerden sınavlara girerek mezun olabilmekteler. 2018-2019 eğitim güz dönemi ara sınavlarında 81 il merkezinde sınavlar başarılı bir şekilde uygulandı. Adaylar sonuçların açıklanması için geri sayıma başladı. Buna göre aöf sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorulmakta. İşin olsa ekibi olarak sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz duyuracağız. Daha önceki yıllarda sınav sonuçları 15 ile 20 gün aralığında duyuruldu. Yine 14 Aralık tarihine kadar sonuçların açıklanmasını beklemekteyiz.

İŞİN OLSA