Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF vize sonuçları için geri sayım başladı.

Anadolu Üniversitesinin yüz binlerce öğrencisi açık öğretim sistemi ile lisans ve önlisans bölümlerinde öğrenim görmekte. 2018-2019 Eğitim ve öğretim dönemine ait sınavlardan ara sınav 24-25 Kasım tarihinde gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi sınav koordinasyonu tarafından 81 il merkezinde gerçekleşen sınavların tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta pazartesi 26 Kasım tarihinde sınav soruları ile doğru cevap anahtarı adaylara duyuruldu. Buna göre adayların merakla beklediği sınav sonuçlarını bekleyiş devam ediyor.

GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI;

Daha önce gerçekleşen sınav sonuçlarının açıklanma tarihlerine bakıldığında sınav tarihinden sonraki 15 gün ile 20 arasında değerlendirmelerin tamamlanarak, sonuçlar adaylara duyurulmakta. 7 Aralık tarihinde aöf ara sınav sonucu adaylara duyurulabilir. Sonuçlar Anadolu ekampüs sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ile şifre ile giriş yapılarak öğrenilebilecek. Adaylar daha sonra güz dönemi final sınavına katılacaklar.  

KAYIT YENİLEME VE FİNAL SINAVI ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim, İşletme, İktisat Fakültelerine ait 2018-2019 Eğitim ve öğretim dönemi sınav takvimine göre 11 Şubat 2019 Pazartesi kayıt yenileme tarihi başlayacak. Kayıt yenileme için son tarih ise 22 Şubat 2019 Cuma günü sona erecek. Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 12 ile 13 Ocak 2019 tarihlerinde yapılacak. Sıanv sonuçları açıklandığında adaylara bilgilendireceğiz. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir ve anında haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA