NASA 20 Bin Tl Maaşla personel alımları

Bilim ve teknoloji ile birlikte uzay bilimi bir çoğumuzun dikkatini çekmiştir. NASA'da çalışmak sadece hayal değil. Uzay bilimine merakı bulunan adaylara yönelik olarak Amerika Ulusal Havacılık ve Uzay Bilimi Dairesi olan NASA alımlar yapmaya devam etmekte. Bunun için remi inernet sitesi üzerinden öz geçmiş oluşturmak ve internet sitesinde yer alan pozisyonlara başvuru yapmak yeterli.

NASA personel alımına başvuru için tıklayın

20 Bin Tl maaşla çalışmak isteyenler için mülakatta yöneltilen o sorulara doğru cevap vermeleri gerekmekte. NASA'da görev yapmak isteyen personel adaylarına mülakat sınavlarında birbirinden farklı sorular yöneltiliyor. Düşündürücü mülakat sorularına cevap veren adaylar NASA'da görev yapma imkanına sahip olmaktalar ve 20 Bin Tl maaş ile hayallerine kavuşma imkanlarına sahip oluyorlar. 

Kamuda ve özel sektör alımlarında adaylara yöneltilen mülakat sorularında NASA sınavlarında uygulanan benzer yöntemler uygulanmaya başladı. Adaylar NASA sınavlarında yöneltilen o soruları merak etmekler. İşte o sorulardan bazıları.. 

....İŞTE DİĞER SORULAR GALERİ İÇİN TIKLAYIN

İŞİN OLSA