İşkur üzerinden yayımlanan müşteri temsilcisi ilanlarına göre Türkiye'nin farklı şehirlerinde farklı şirket bünyelerinde ortaya çıkan müşteri temsilcisi kadrosu için ilanları haberimize derledik. Toplamda 1000 personel alımının yapılacağı müşteri temsilcisi ilanlarında adayların öncelikli olarak belirlenen başvuru şartlarına göre başvuru yapmaları belirtilmektedir. İstenilen başvuru şartlarını yerine getirmeyen adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı. 

Başvuru Detayları

İşkur üzerinden farklı şehirlerde yapılacak olan müşteri temsilcisi ilanlarında belirtilen şehirler şunlardır; " İstanbul, Samsun, Rize, Bursa, Diyarbakır, Osmaniye, Malatya, Kocaeli, Kayseri, Uşak, Elazığ, Kahramanmaraş, Balıkesir, Yalova, Bayburt, Trabzon, Sivas, Tokat" müşteri temsilcisi alımı yapılacak olan illerdendir. Bu illerde bulunan özel ve devlet kurumu şirketlere başvuru yaparak müşteri temsilcisi alanında iş imkanı bulabilirsiniz.

Başvuru Şartları

Müşteri temsilcisi ilanı için yapılacak olan başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, belirtilen özel şartlara uyum sağlıyor olmak, en az ilokul mezunu olmak, arşiv soruşturmasından olumlu çıkmak, herhangi bir sicil kaydı bulunmaması, erkek adaylar için askerliklerinin en az 2 yıl tecilli ya da askerliklerini tamamlamış olmaları" adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır. 

Başvuru yapacak olan adayların İŞKUR resmsi internet sayfasına giderek sonra arama yerine "müşteri temsilcisi" yazdığı taktirde yayımlanan tüm iş ilanlarını görebilme imkanı bulunmaktadır.