Bilindiği üzere geçtiğimiz aylar itibariyle PTT bünyesine 55 bin personel alımı yapılacağı ve bu alımların 2023 yılına kadar devam edeceği belirtilmişti. 2023 yılına kadar alınması planlanan 55 bin personel alımı için sürecin ne olacağı bilinmiyor. Yüzbinlerce aday tarafından meraklı bekleyiş devam ediyor.

PTT PAL 1100 personel alımı iptal edildi

PTT PAL bünyesine yapılması planlanan 1100 personel alım ilanı da iptal edildi. Yayımlanan ve büyük ilgi gören ilan, kurum tarafından yapılan açıklamalayla, ertelendiği ifade edilerek yayından kaldırıldı. Bu açıklamanın ardından yeni bir açıklama daha gündeme yansımadı ve adayları üzecek bir süreç bu gelişmelerden beri sürmeye devam ediyor.

PTT personel alımları ne zaman yapılacak?

PTT, PTT PAL ilanları gibi büyük ilgi gören ve çok sayıda kişi tarafından başvuru alan ilanların ne zaman yayımlanacağıyla alakalı kamuoyuna bir bilgilendirme yapılmadı. Bilgilendirmenin bulunmaması nedeniyle de adayların bu konuya ilişkin beklentileri ve tepkileri sürüyor. PTT ve PTT PAL personel ve memur alım süreçlerini bizler de sizin kadar ilgiyle takip ediyor, yaşanan gelişmeleri anlık olarak aktarmaya çalışıyor olacağız. Tüm gelişmelerden ve detaylarından anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Siz PTT alımlarının yakın bir zaman içerisinde yayımlanacağını düşünüyor musunuz, sizce alımlar ne zaman yapılır? Sürece yönelik tüm düşüncelerinizi bizlerle aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilir, sesinizi gündeme taşıyabilirsiniz.