Devlet Personel Başkanlığı tarafından 19 Kasım 2018 tarihinde yayımladığı ilana göre, Van ilinde bulunan Gürpınar Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak 2 kişilik boş kadro ile 8. Dereceli Mimar alımı yapacak. Söz konusu ilana erkek ve bayan adaylarda başvuru yapabilecek olup, adaylardan, Lisans programlarından Mimarlık bölümlerinden mezun olmuş olmaları ve 2018 KPSS den en az 55 puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gürpınar Belediyesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Lisans Programlarından Mimarlık ( ingilizce ) bölümünden mezun olmuş olmak ve Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvur uyapacak adaylar başvurularona 19 kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 03 Aralık 2018 Tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Van-Gürpınar Belediyesi adresindeki Gürpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir, İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız. 

Editör: TE Bilisim