Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk kamu kurumlarında memur olmak isteyen adaylara yönelik olarak çok önemli bir açıklama yaptı. Kamu kurumlarında memur alımı için lise, önlisans ve lisans mezunu adaylarını yakından ilgilendiren gelişmeye göre merkezi sınav KPSS ile memur atama takvimi yeniden güncellendi.

ATAMA TAKVİMİ GÜNCELLENDİ!

2020/1 kpss için kamu kurumları tarafından taleplerin alma işlemleri tamamlandı. Bu kapsamda 23 Temmuz tarihinde Merkezi  atama için adaylardan tercihler almaya başlanacak ve  4 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek.

KPSS 2020/2 kurumlardan alınacak talepler 1 Eylül tarihinde bildirmeye başlanacak ve 13 Kasım tarihinde tamamlamasının ardından 2020 yılının son KPSS memur alımı atamaları 30 Aralık tarihinde başlayıp 7 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. 

KPSS BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

Bilindiği gibi 2020 lisans KPSS başvuruları geçtiğimiz gün başladı. Öğretmenlik Alan Bilgisi, lisans alan bilgisi,  genel kültür ve genel yetenek testinde sınava girecek adaylar. Sınav ücretlerini nasıl ödeyecekler? Başvurular nasıl yapılacak ve Lisans kpss son başvuru tarihi için TIKLAYIN