2020 yılında KPSS, Eğitim Bilimler, ÖABT gibi üç oturum sınavına giren öğretmenler puanlarını aldı ancak halen ilan çıkmadı. Son iki senenin verilerine göre ilan bir aydan fazla gecikti ve ilan çıkacak mı, ne zaman çıkacak henüz hiçbir şey bilinmezken atanamayan öğretmenler 60 bin fidan kampanyası başlattı. Bilimden, sanayiye, spordan ulaşıma, resmi kurumlardan özel kurumlara herkesin dikkatini çeken bu sosyal sorumluluk kampanyasına her kesimden ciddi bir katılım sağlanıyor.

Hedef 60 Bin Fidan! 60 Bin Öğretmen

Atama bekleyen öğretmenler hedef 60 bin fidan, 60 bin öğretmen ile yola çıktı. Valilerden, İl MEB müdürlerine, öğretmenlerden, sanat dünyasına, belediye başkanlarından siyasi liderlere bir çok kesim şu anda 60 bin fidan bağışında bulunmaya devam ediyor. Henüz atanamayan, işi olmayan, masalarda önünü göremediği için yeniden sınava hazırlanan 60 bin öğretmen, son harçlıkları ile 60 bin fidan bağışlıyor.

Bir Çok Camia Gurur Duydu

Öğrencilerine iyilikleri dokunan öğretmenler şimdide doğaya iyilikleri dokunacak. OGEM-VAK üzerinden bağışlarını yapan öğretmenler ve bağış yapmak isteyenler fidan başı 10 TL gibi ücret ödüyor. 60 bin fidan bağışı ile 600 bin TL'lik fidan bağışının yapılması hedeflenmektedir.

Fidan Bağışlamak İster Misiniz?

Sizde atama bekleyen öğretmenlerin bu güzel çıkışına destek vermek ister misiniz? Doğaya yararlı 60 bin fidan projesinde fidan bağışlamak için hemen aşağıdaki adımları takip ediniz.

  1. https://bagis.ogemvak.org.tr/bagis/60-bin-ogretmen linkine giriş yapınız.
  2. İstediğiniz il için adınıza bağış yapabilir ve doğaya umut, öğretmenlere destek olabilirsiniz.

Yukarıdaki adımlardan bağışınızı yapabilir ve sosyal medyada #DogayaCan60BinFidan etiketi ile paylaşabilirsiniz.

İşin Olsa ekibi olarak bizlerde öğretmenlerin bu projelerine destek veriyoruz. Doğamızı, ekosistemimizi, ormanlarda yaşayan canlılarımızı, erozyonu önlemek için doğaya 60 bin fidan. #DogayaCan60BinFidan