ÖSYM 2018 KPSS Lise sonuçlarını açıkladı

3 milyon kişinin katılımıyla Ekim ayında gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim/Lise düzeyi sınavı için nihayet sonuçlar açıklandı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen sınavda, adaylar kamuya giriş için kullanabilecekleri KPSS puanlarına ulaştılar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da beklediğinden düşük alanlar, sınav sorularının hatalı olduğunu düşünen adaylar mevcuttu. Süreç nihayet tercih dönemine doğru geçiş yapmış olacak ve milyonlarca kişi KPSS 2. Yerleştirme döneminde tercih yapma imkanına sahip olacak.

Düşük KPSS Puanıyla Lise Mezunu Memur Alımları

Kamuya yapılan tüm memur alımlarına yer verdiğimiz gibi bu dönem de isinolsa.com olarak düşük kpss puanına sahip olan adaylarımız için memur alımlarında bilinmesi gerekenlere yer vereceğiz. Memur alımlarında dikkat edilmesi gereken noktalar, hangi kadro önceki yıllarda kaç puanla memur aldı, memurların maaşları ve görevleri gibi noktalarda bilgi paylaşımında bulunmaya gayret göstereceğiz.

KPSS Tercihleri hakkında önemli duyuru

KPSS puanları üzerinden yapılacak tercihlerde adayların dikkat etmesi gereken çok sayıda nokta bulunuyor. Tercih sürecini doğru ve eksiksiz şekilde yürütebilmek amacıyla bir Facebook grubu oluşturduk. Bu gruba katılarak, tercih sürecinde yardımlaşabilir, diğer adaylarla bilgi alışverişi yapabilirsiniz. Bu grubumuza katılmanızı önermekteyiz.

Katılmak için TIKLAYINIZ

Yayımlanacak ara memur alım ilanları hakkında bilgilendirme

KPSS tercih süreçlerinin yanı sıra kamuya memur alımları açıktan alım şeklinde de gerçekleştirilebiliyor. Bazı kurumlar zaman zaman ara memur alım ilanları yayımlayabiliyorlar. Bu alımları da takip etmek ve anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS: TIKLAYINIZ

Android: TIKLAYINIZ

KPSS SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ