Geçtiğimiz Ekim ayında yapılan ön lisans mezunu ile ön lisans öğrencilerine Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’ye Türkiye genelinde çok sayıda aday katıldı. Buna göre adaylar sınavdan çıktıktan bir gün sonra sınav sorularını ve cevaplarını görebilmeye başladı. Şu anda adayların çoğu netlerini, doğrularını, yanlışlarını biliyor ancak resmiyet kazanması için ÖSYM tarafından ön lisans KPSS sonuçlarının açıklanması gerekmektedir. Buna göre artık adayların müjdeli haberi almaya sadece sayılı saatleri kaldı, ön lisans KPSS sonuçları açıklanıyor. Peki ÖSYM saat kaç gibi sonuçlarını duyuracak? Ön lisans KPSS sonuçları saat kaçta açıklanır?

Ön Lisans KPSS Saat Kaçta Açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından ön lisans KPSS 26 Kasım 2020 tarihi itibari ile açıklanacak. Saat olarak resmi bir duyuru yok ancak bu sene ÖSYM sınavları genel olarak sabah saatlerinde açıklıyor. Bu sebepten dolayı sabah saat 09.00 ile 11.00 surları arasında AİS ÖSYM tarafından adayların sonuçlara erişim sağlayabileceği ön görülmektedir.

İlgili saat sadece tahmin olarak bilinmekte olup adayların resmi duyuruya göre hareket etmesi gerekmektedir. Bu sene sınav sonuçları genel olarak sabah saatlerinde açıklandığı için böyle bir yargıya varılmıştır.

Sınav sonuçları duyurulduğunda anlık haberdar olmak için mobil uygulamamızı indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan