2019 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2019 KPSS) heyecanı artık son bulmaya yakın. Türkiye'de devlet memuru olarak görev almak isteyen ve devlet memuru olmak için atılan ilk adım bu sınavla başlayacak. Binlerce genç devlet dairelerinde kendilerine uygun olan yapılacak başvurulara göre en uygun bölümde çalışmanın hayali ile 2019 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2019 KPSS)  tarihlerini bekliyor.

2019 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2019 KPSS) sonrasında yerleştirme işlemlerinin ne zaman yapılacak olduğu ise merak ediliyor. Binlerce genç birinci ve ikinci yerleştirmelerin ne zaman yapılacak olduğu sorusu karşısında Devlet Personel Başkanlığı tarafından verilecek yanıtı merakla bekliyor. 1. Merkezi atama için tercih ile ilgili işlemler 9-18 Temmuz 2019 tarihleri arasında resmi olarak yapılarak tüm işlemler sonuçlandırılacak. 

Ne kadar zaman verilecek?

1. Yerleştirme tercih süreci 18 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvurular sonrasında binlerce gencin devlet memurluğu hayallerine bir adım daha yaklaşacaklarından dolayı bu tarihlerde devlet memurluğu ile ilgili tüm bilgileri ve yerleştirme süreci dahil tüm haberleri isinolsa.com'dan takip etmek 7 gün 24 saat devam edecek şekilde mümkün olacak.