Ağustos ayının son günlerinde kamu kurumlarına personel alımlarında yeni yayınlanan ilanlardan biri de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ait olan ilanlardır. Eylül ayı içerisinde farklı kadrolarda ve farklı il, ilçeler kapsamında gerçekleştirilecek olan alımlarda adayların sağlaması gereken başvuru şartları, alım yapacak olan kurumlar ve alıma ilişkin diğer detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Sivas Gemerek SYDV

Kurum tarafından yayınlanan ilanda 1 erkek ve 3 bayan olmak üzere yaşlı ve kişisel bakım, banyo, vücut temizliği, ev temizliği ve benzeri görevleri yapacak temizlik görevlisi alımı yapılacaktır. Adayların alım için sağlaması gereken başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyeti olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, 18 ile 50 yaş arasında olmak, TCK 53’üncü madde gereği hüküm giymemiş olmamak, erkekler için askerlik ile ilgisi olmamak, geriatri mezunu olmak ya da hasta bakım sertifikası bulunmak, ilçe sınırlarında ikamet etmek şartları yer almaktadır.

Eskişehir Beylikova SYDV

Yayınlanan ilanda SYDV tarafından 3 hasta yaşlı ve bakım elemanı alınmakta olup adayların genel alım şartlarının yanı sıra ilçe sınırları içinde ikamet etmek, tercihen hasta ve yaşlı bakım sertifikasına sahip olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Amasra SYDV

Kuruma 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak olup adayların genel alım şartları ve en az 4 yıllık eğitim veren; Hukuk Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisadi ve İdari Bilimler Programları, İktisadi ve İdari Programlar, Sosyal Hizmet(Yüksekokul), Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler bölümlerinin birinden mezun olmak, KPSS sınavından ilgili azami puanı almış olmak, B sınıfı ehliyeti bulunmak gibi özel şartların sağlanması istenmektedir.

Manisa Yunusemre SYDV

1 şoför alımı yapacak olan kurum, askerlik ile ilgisi olmamak, 18 ile 50 yaş arasında olmak, B sınıfı ehliyeti olmak, en az ilkokul mezunu olmak, sabıka kaydı olmamak, herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ilgili ilçe veya Şehzadeler ilçesinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlayan adaylar aramaktadır.

Sivas Yıldızeli SYDV

Kuruma 3 kömür taşıma personeli alınacak olup en az ilkokul mezunu olmak, erkek olmak ve seyahat ve sağlık sorunu bulunmamak şartları aranmaktadır.

İlgili ilanlara erişmek için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/