Mayıs 2020 itibari ile üçüncü haftayı da geride bırakırken İŞKUR üzerinden yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda alım yapacak olan kurumlardan biri de İzmir Çestur olmak üzere kurum bünyesinde garson, meydancı ve kasiyer kadrolarında personel alımı gerçekleştirilecektir. Adayların ilgili kadrolar için istenen başvuru şartlarını sağlaması gerekmekte olup kadro detaylar ve başvuru şartları haberin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan alım ilanında İzmir Çestur bünyesinde 10 garson, 10 sekreter ve 10 da meydancı alımı yapılacak olup adayları sağlaması gereken genel şartlar Türk vatandaşı olmak, kamu haklarında yoksun olmamak, Çeşmede ikamet ediyor olmak, sağlık durumu iyi olmak şartları yer almaktadır.

Aynı zamanda kasiyer ve garson kadroları için adaylardan istenen özel şartlar arasında lise mezunu olmak, diksiyonu ve iletişim yeteneği kuvvetli olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, meydancı kadrosu için ise adayların sağlaması gereken özel şartlar arasında vardiyalı çalışabilecek olmak, ağır koşullarda çalışabilecek bedensel özelliklere sahip olmak şartları yer almaktadır.

Başvuru Şekli ve Tarihi

İlgili ilan İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup adayların [email protected] mail adresine CV’lerinigöndererek başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlana son başvuru tarihi 27 Mayıs 2020 olarak ifade edilmiştir. İlgili kadroya başvuru yapmak isteyen adaylar ayrıca ilana ilişkin detaylara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden erişim sağlayabilmektedir.

İzmir Diğer Personel Alımları

İzmir İzenerji de geçtiğimiz gün yayınladığı ilanlarda toplamda 57 büro memuru, danışman, dağıtım personeli, tekniker, tır şoförü ve daha birçok kadroda olmak üzere KPSS şartsız, en az lise mezunu personel alımı gerçekleştirecek olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları ve ilana ilişkin diğer bilgilere erişmek için: https://www.isinolsa.com/iskur/izmir-izenerji-57-buro-danisma-ve-bircok-pozisyonda-personel-aliyor-h33147.html