İlköğretim Mezunu Tecrübesiz Bisküvi Üretim İşçi Alımı Yapılacak!

Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan yeni bir ilana göre tecrübeli ya da tecrübe şartı olmadan 600 bisküvi üretim işçisi alımı yapılacak. Buna göre hangi kadrolarda alım yapılacak. Başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır tüm detayları şu şekilde.

Farklı eğitim düzeylerinde işçi ve personel alım ilanları açıklayan İŞKUR’dan 9 Mayıs itibari ile en çok alım yapılan kadrolar arasında beden işçisi, satış nezaretçi bisküvi imalat işçisi satış uzmanı kadrosu ve kasiyer gelmektedir.

600 İŞÇİ ALIMI;

2015 yılından beridir dış ticaret alanında faaliyetler süreden 20 bin metre karelik alanda üretim yapan ve bisküvi alanında satış pazarlama faaliyetleri süreden lark bisküvi fabrikasına personel alımları açıklandı. Lark bisküvi fabrikasının yapacağı alımlarda istenilen başvuru şartları ise şu şekilde ifade edildi. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Lark bisküvi fabrikasına 100 Bayan ve 500 kişi ise erkek olmak üzere imalat işçisi alınacak. Adaylar 3 vardiya olarak görev yapacaklar. Eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu olmak gerekli olacak.   

KAMUYA PERSONEL ALIMI;

Kamu kurumlarına yapılacak olan memur ve işçi alımlarında Köye hizmet götürme birliğine beden işçisi, Ataköy Belediye Başkanlığına beden işçisi, Darende Gökpınar Sulama Birliğine Harita tekniker, su kanalı işçisi kadrolarında alımlar devam ediyor. Kamu kurumu İŞKUR ilanlarında alım yapılacak personel sayısı 8 kişi olacak.

Başvurular için işkur e-şube portalına girş yaparak ilan arama sayfasından aramak istediğiniz unvanı yazarak ilandetaylarına erişebilir, başvurularınızı son başvuru tarihinden önce tamamlayabilirsiniz. Lark Gıda personel alım ilanına erişmek için ilan numarası: 00005495336

İŞİN OLSA