20 Temmuz 2020 itibari ile kamuya personel alımları devam ederken İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda farklı kamu kurumları bünyesinde ilköğretim mezunu olmak üzere farklı kadrolarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapılacağı duyurulmuştur. İlgili ilanlar ve ilanda yer alan başvuru şartları ile detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Atabağı Belediye Başkanlığı

Belediye başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 şoför ve yük taşıma personeli alımı yapılacak olup adayların genel memur alım şartlarının yanı sıra B ehliyeti şartı 5 yıl ehliyet deneyimi olmak ve askerliğini fiilen yapmış olması şartlarının da sağlanması gerekmektedir.

Harran Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Kurum tarafından yapılacak olan alımda 29 temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklanmış olup bu noktada adayların genel alım şartlarının yanı sıra En az ilköğretim mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış-40 yaşını doldurmamış olmak, Temizlik İşi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversitemiz Hastanelerinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, ŞANLIURFA il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Eski hükümlü kadrosuna başvuran adaylar eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirmek şartı gerekmektedir.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 temizlik görevlisi alımı yapılacak olup genel başvuru şartlarına ek olarak adayların şu şartları da sağlaması gerekmektedir: Temizlik Hizmetlerinin yürütülmesine engel olacak bir sağlık sorunu olmamak (kazanan adaylardan Sağlık Kurulu (Heyet ) Raporu istenecektir.)Üniversitemiz iç ve dış mekanlarında ve Üniversitemize bağlı merkez ve ilçe birimlerinde çalışmayı kabul etmek ve İlgili hizmet türünde en az 1 yıl çalışmış olmak (SGK Hizmet Dökümü ile) belgelendirilecektir.

Başvuru Şekli Nasıl?

İlgili ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin ilk olarak İŞKUR’a kayıt olmaları gerekmektedir. Daha sonra adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden iş yeri türünü “Kamu” ya da İş yeri unvanını ilgili kurumları yazarak ilanlara erişmelidir. Bu noktada ayrıca ilan numarasına göre sorgulama yaparak da ilanlara doğrudan erişmek mümkün olmakla birlikte ilan numaraları ise şu şekilde yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim