Her sektörden her gün faklı ilanların yayınlandığı İŞKUR üzerinden makinist, kamyon şoförü ve gemi personeli alımı yapılacak olup toplamda 4 aday istihdam edilecektir. İlgili mesleklerde çalışmak isteyen adayların sağlaması gereken başvuru şartları bulunmakta olup ilgili kadrolara ilişkin başvuru şartları ile diğer alım şartlarına ilişkin bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Gemi Döşemecisi

Özel sektör firması tarafından yapılacak olan alımda 2 gemi döşemecisi alımı yapılacaktır. İlgili alımda 2 aday istihdam edilecek olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında tercihen yat döşemesi hakkında tecrübeli olma, sünger, orijinal deri, dış mekan – iç mekan suni deri, döşemelik kumaş, akrilik kumaş kesip dikebilen döşemeci usta olanlar, 20 ile 50 yaş arasında olma ve en az ilköğretim mezunu olma şartlarının sağlanması gerekmektedir.İlgili ilanın ilan numarası 00005491583 şeklindedir.

Tren Makinisti

Sivas’ta istihdam edilmek üzere en az lise mezunu olan, 25 yaşında büyük olan ve 45 yaşını aşmamış olmak, deneyimli olmak şartlarını sağlayan tren makinisti alımı yapılacak olup adayların ilgili ilana başvurmak istemeleri dolayısı ile 00005499145 ilan numarası ile online başvuru yapmaları mümkündür.

Otobüs Kaptanı

Özel sektör firması tarafından yapılacak olan alımda 1 otobüs kaptanı şoförü alımı yapılacak olan alımda adayların en az bir yıl deneyimi olma, en az okur yazar olma, otobüs kullanacak, D1 sınıfı ehliyeti, SRC ve psiko teknik belgesi olan, Karataş, Yeditepe, Mavikent, Yukarıbayır da ikamet eden olma şartlarının sağlanması gerekmektedir. İlgili ilan için adayların 00005492960 ilan numarası ile İŞKUR üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerimden ilan numarasını yazıp sorgulayarak erişilmekte ve başvuru gerçekleştirilmektedir.