Kamuya yapılan bekçi alımlarının dışında, özel sektör işletmelerine bekçi alımları da yapılmaktadır. İŞKUR üzerinden ilan yayınlayan özel sektör işletmeleri, yapılacak başvurularda adaylarda aranan şartları ilan detaylarında aktarmış durumdadırlar. İlan şartlarını taşıyan adaylar, İŞKUR üzerinden ilanlara ulaşarak başvurularını yapabilirler. Yürütülen İŞKUR bekçi alımlarında, bazı ilanlarda adaylara ev imkanı dahi sunulmaktadır.

İŞKUR ÜZERİNDEN BEKÇİ ALIMLARI YAPILIYOR - İŞTE ŞARTLAR

Bekçi alım ilanlarına başvuru yapacak adayların; askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, mesleki sorumluluk bilinci yüksek olması, iletişim becerileri gelişmiş olması, sağlık problemi bulunmaması, vardiya sisteminde çalışmayı kabul etmesi, takım çalışmasına yatkın olması, dış görünüşüne dikkat etmesi, kendini geliştirmeye açık olması, mesai saatlerine özen gösterebilecek olması, kamu haklarından uzaklaştırılmamış olması, herhangi bir yüz kızartıcı suç nedeniyle hüküm giymemiş olması gibi şartlar aranmaktadır.

HANGİ GÖREVLERİ YERİNE GETİRECEKLER?

Türkiye geneli çok sayıda bekçi alım ilanı bulunmaktadır. Bu ilanlara başvuru yapıp göreve yerleştirilecek kişiler, farklı görev alanlarından sorumlu olacaktır. Bu görevler gelen giden araç kontrolleri, işletme bekçiliği gibi değişiklik gösterebilmektedir. Farklı farklı görev alanalrından bekçi alımları yapılmaktadır. Bu bekçi alımlarına başvuru bağlantısı aşağıda yer alacaktır. İlanlara yapılacak başvurularda, adayların dikkat etmesini önermekteyiz. Bazı ilanlarda ikamet şartı bulunmakta, bazı ilanlarda da kalacak yer gibi imkanlar bulunmaktadır. Elbette bu ilanlarda bekar kişiler alınmayacak, evli kişilerin başvuru yapması istenmektedir.

İlan bağlantısı> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

Yukarıda yer alan adresi tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırınız.