Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden ilana çıkan Altay Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri şirketi toplamda 50 güvenlik görevlisi alımı yapılacağını ilan etti. İstanbul/Çatalca bölgesinde yer alan projesinde görevlendirilecek olan güvenlik görevlilerinden bazı şartlar istenmekte olup, bu şartları taşıyan adayların başvuruda bulunmaları istenmektedir. İşte ayrıntılar...

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI NEDİR?

Altay Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri şirketinin alım yapacağı güvenlik görevlisinde aranan şartlar ise; Çatalca'da yer alan havaalanı projesinde görevlendirilmek üzere güvenlik görevlisi arandığı belirtilmiş olup, 5188 sayılı yasa neticesinde güvenlik kimlik kartı olan bay adayların alınacağı bildirilmiştir.

30 ile 45 yaş arasında, sorumluluk üstlenebilen, yönlendirme kabiliyeti olan, iletişim becerisi olan, özel güvenlik görevlisi konusunda deneyimli, Tepecik, Kıraç, Hadımköy, Çatalca, Bahşayiş, Büyükçekmece bölgelerinde ikameti olan adayların arandığı bildirilmiştir.

Şirketin alacağı güvenlik görevlilerinin çalışma şekli ise tam zamanlı olarak belirtilmesinin yanı sıra son başvuru tarihi olarak 22 Haziran 2019 belirtilmiştir.

50 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İLANINA NASIL ULAŞILIR VE BAŞVURU YAPILIR?

Altay Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri şirketinin yayınladığı 50 özel güvenlik görevlisi ilanına başvuru sağlamak isteyen adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004995678&isyeriTuru=%C3%96zel adresini ziyaret ederek başvuru aşamasına geçebilirler. Adaylar verilen adresi kopyalayıp tarayıcısına yapıştırarak ilana ulaşabilirler. İlana ulaşma aşamasından sonra Türkiye İş Kurumuna İŞKUR'a üye girişi yaparak veya üyelik işlemi yoksa kayıt olarak Altay Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri güvenlik görevlisi alımı ilanına başvuruda bulunabilirsiniz.