İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilana göre TYP kapsamında personel alımları yapılacak. 2020 Yılı için beklenen personel alımları iŞKUR üzerinden yapılacak. İşte yayımlanan ilanların detayları şöyledir.

2020 YILI TYP ALIMLARI:

2019 yılının son günlerine geldiğimizde İŞKUR aracılığı ile Toplum Yararına Programı adı altında personel alımı ilanları yayımlanıyor. Adayların uzun süredir beklediği ve yoğun başvuruların yapıldığı TYP personel alımları için Mezniyet şartsız. KPSS şartsız, Mülakatsız personel alımları yapılıyor.

ARALIK AYI TYP ALIMLARI:

Aralık ayı itibari ile bugün yayımlanan TYP personel alımı ilanına göre Tokat ilinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bakım Onarım ve Temizlik Görevlisi alınacak. Toplam katılımcı sayısı 50 olarak belirtildi ve seçim yöntemi Liste yöntemi ile belirlenecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne alım yapılacak bakım onarım ve temizlik perosneli için adyalardan,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Emekli olmamak veya emekli aylığı almıyor olmak, İŞKUR kaydı bulunmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir eğitim kurumuna kayıtlı olmamak ( Açıköğretim Dahil ), işsiz olmak ve sadece en az %40 emgelli raporu olan adaylar başvuru yapabilecekler. gibi nitelikler aranacak. Ayrıca Hane geliri 3030 ve Üzeri olmama şartıda bulunmaktadır.

BAŞVURULAR:

TYP perosnel alımı ilanı İŞKUR üzerimde 16 Aralık 2019 tarihi ile yayımlanmış olup adaylar başvurularını en geç 20 Aralık 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu yönde başvurular, sadece İnternet üzerinden veya Alo 170 İletişim Hattından yapılacaktır.