Türkiye İş Kurumu bu hafta içerisinde onlarca ilan yayımlayarak kamuya toplamda 104 memur personel alımı yapacağını ilan etmişti. Adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başlamışlardı ancak başvurularda son günlere gelindi. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bir kez daha ilgili ilanlar hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Bu haberimizde, Alım yapacak kurumlara, Belli Başlı alım kadrolarına, Başvuru şartlarına ve başvuru bilgilerine ulaşabileceksiniz.

104 MEMUR PERSONEL ALINIYOR!

İŞKUR üzerinden kamuya 104 memur personel alımı yapılacak olup, alımlar farklı kurumlara yapılacaktır. Bu kapsamda,, Belediye Başkanları, Üniversiteler, Sulama Birlikleri Kamu Kurumları, Et ve Süt Kurumu ile Devlet Su İşleri alım yapacaklarını belirttiler. Ayrıca bu kurumlar, Engelli statüde, Normal Statüde, Eski Hükümlü Statüde ve TMY statüsünde alım yapacaklar.

Bu kapsamda alım yapılacak belli başlı kadrolar, Mekatronik Mühendisi, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Makine Bakımcı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Büro İşçisi , Metal Teknolojisi Teknisyeni, Puantör, Temizlik Görevlisi, Şoför (Yolcu Taşıma), Beden İşçisi (Temizlik), Çöp Kamyonu Sürücüsü, Muhasebe Meslek Elemanı, Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Kepçe Operatörü , İnşaat Boyacısı/Boyacı , Boru Kaynakçısı, Güvenlik Görevlisi, Büro Memuru (Genel), Sıhhi Tesisatçı , gibi pozisyonlara alım yapılacaktır.

Alım Yapacak Belediye Başkanlıkları: İŞKUR üzerinde bir çok belediye için ilan yayımlandı. bu yönde, Ağrı Belediye Başkanlığı 1, Gökçebağ Belediyesi 3, Keçikalesi Belediyesi 2, Geyikli Belediye Başkanlığı 1 işçi personel alımı yapacak.

Üniversite: Yayımlanan İlanlara göre İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa Genel Sekreterliği toplamda 78 kişilik boşluk ile işçi personel alımı yapacak.

İl Emniyet Müdürlükleri:Antalya İl Emniyet Müdürlüğü 1 Boyacı, Amasya Emniyet Müdürlüğü 1 ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü 4 kişi alacak.

Sulama Birlikleri: Battalgazi Sulama Birliği 1, Göynücek Gelgiden Sulama Birliği 2, Hafik Zara Sulama Birliği 3 ve Taşköprü Sulama Birliği 1 kişi alacağaını ilan etti.

Kamu Kurumları: Et ve Süt Kurumu Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü 2, Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdürlüğü 2 kişi alacak. Ankara Şeker Fabrikası A.Ş. sendikalı 1 kaynakçı alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

kamu Grubu yayımlanan ilanlar için adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sekreterliği alımını yapacağı 78 personel için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacak olup bu yönde adaylardan en az 60 puan şartı istiyor. Diğer alım yapacak kurumlar ve birimler için adaylardan KPSS şartı aranmıyor.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlara adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurularını en geç 2 3 gün içerisinde tamamlamaları gereklidir. Adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirler. https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek çıkacak ekranda aşağıdaki adımları uygulayarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ

YAYIMLANACAK YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.