Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı kadrolarda görevlendirilmek üzere işçi alımları yapılacağı ilan olarak duyuruldu.

TÜRKİYE İŞ KURUMU İŞKUR ÜZERİNDEN İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden bahçıvan, beden işçisi, kurye, kamyon şoförü ve şoför-yük taşıma kadrolarında görevlendirilmek üzere işçi alımı yapılacağı açıklandı. İlgili kadrolarda görev almak isteyen adaylar verilen bağlantılar üzerinden gerekli ilan incelemelerini yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARINA NEREDEN ULAŞIRIZ?

bahçıvan, beden işçisi, kurye, kamyon şoförü ve şoför-yük taşıma kadrolarına yani farklı kadrolara alım yapıldığı için başvuru şartları da farklılık göstermektedir. Adaylar haberimiz üzerinde verilen bağlantılara giderek ilanları hangi bölgeden yapıldığı incelemenin yanı sıra ilan başvuru şartlarını da inceleyebilirler.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Bahçıvan, beden işçisi, kurye, kamyon şoförü ve şoför-yük taşıma kadroları için farklı illerden işçi alımı yapılacaktır. Bunlardan bazıları ise şöyledir; Kurye kadrosu için alım yapılacak bölgelerden bazıları; Burdur, Sivas Bursa, Eskişehir ve Mersin gibi daha saymadığımız birçok il ve bölgeden alımlar yapılacaktır.

Bahçıvan kadrosu için alınacak bölgelerden bazıları; Aydın, Burdur, Denizli, İzmir, Manisa ve Muğla gibi saymadığımız il ve bölgelerden bahçıvan alımı yapılacaktır.

Kamyon Şoförü kadrosu için; İstanbul, Burdur, Kayseri, Ankara ve Eskişehir bölgelerinden yapılacaktır.

Beden işçisi kadrosu için alınacak bölgelerden bazıları ise şöyledir; Uşak, Bolu, Manisa, Aksaray, Bursa gibi bölgelerden alım yapılacaktır.

Beden işçisi kadrosu için: https://goo.gl/9zdKMS

Kurye kadrosu için: https://goo.gl/oVKxSM

Kamyon şoförü kadrosu için: https://goo.gl/b3B67L

Şoför-yük taşıma kadrosu için: https://goo.gl/GrprRE

Bahçıvan kadrosu için: https://goo.gl/dVYWjU