Bursa BELKAR personel alımı ilanı yayımladı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre BELKAR bünyesine 100 kişilik kadro ile 3 farklı alanda Kamu İşçi Alımı yapacak. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve kontenjan bilgileri nedir?

BELKAR işçi alımları geçici süreli yapılacak olup görev süresi 5 ay 29 gün olarak belirtilmiştir.

Hangi Pozisyonlarda İşçi Alımı Yapılacak?

  • 9 İş Makinası Operatörü,
  • 75 Beden İşçisi,
  • 16 Kamyon Şoförü,

olmak üzere geçici süreli çalışacak 100 işçi alımı yapılacak.

Başvurular Başladı!

BELKAR işçi alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 21 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını şahsen aşağıdaki belgeler ile Belkar San. ve Tic.Ltd.Şti Tabaklar Mahallesi Dr. Rüştü Özüt caddesi İnsan Hakları Atış İş Merkezi sitesi No:6/202 Karacabey adresine,

Nüfus kayıt örneği, Kimlik Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Adli Sicil Kaydı, SGK Hizmet Dökümü, 2 adet vesikalık fotoğraf ve Sahip olunan ehliyet ve belgeler ile birlikte başvuru yapılacak.

18 Yaşını Tamamlamış Olan Adaylar Başvuru Yapabilecek

Başvurular 18 yaş üzeri adaylardan alınacak. Bu kapsamda genel olarak, Türk Vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibari ile Karacabey ilçesinde ikamet ediyor olmak, Herhangi bir adli sicil kaydı bulunmamak, Emeklilik veya Malullük adı altında Herhangi bir ödeme almıyor olmak şartları aranacak.

Kamyon Şoförü için E sınıfı ve Operatör alımı için en az G Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/51650/bursa-belkar-tem-tur-akar-tic-ltd-sti-21-12-2021.pdf