Ülkemizde en çok tercih edilen meslekler arasında yer alan ve birçok adayın talep ettiği meslek grubuna ilişkin İŞKUR üzerinden toplamda 700 alım ilanı yayınlanmış olup özellikle hemen hemen her ilden ilgili güvenlik kadrolarına başvuru yapılmaktadır. Bu kapsamda adaylar bulundukları illerde ilan açılmadığına göre ilanlara başvuru yapabilmektedir. İşin Olsa olarak İŞKUR üzerinden şehirlere göre alım ilanlarını sizler için derledik. İşte alım yapılan iller ve başvuru şartları ile kontenjanlara ilişkin detaylar.

Şehirlere Göre Güvenlik Görevlisi Alımları

Birçok şehirde yapılan alımların büyük bir kısmı İŞKUR üzerinden alınmakta olup adaylar ikamet ettikleri illerde alım yapan kurumlara kolaylıkla başvuru yapabilmektedir. Sizler için derlediğimiz şehirlere göre güvenlik görevlisi ilanları ve açık pozisyonlar şu şekildedir.

Hemen hemen 81 il genelinde açık olan pozisyonlarda toplamda 700’e yakın güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Adayların ilgili pozisyonlara başvurmak için sağlaması gereken şartlar olmakla birlikte bu şartlara arasında en az eğitim şartını sağlama, ilgili ilde ikamet ediyor olma şartı, güvenlik görevlisi ve silah taşıma var ise bu iki durumu belgeleyen sertifikaya sahip olma gibi öze şartlar aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili illerde açık olan pozisyonlara başvurmak isteyen adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 adresi üzerinden meslek kısmına güvenlik görevlisi, il seçeneğine de ilgili ili seçerek arama yapabilir ve başvuruları da yine online olarak İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Güvenlik görevlisi 2019 maaşları için: https://www.isinolsa.com/maaslar/2019-ozel-guvenlik-maaslari-h27679.html