Kamu kurumları arasında yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından ekim ayı personel alımları yayınlanmaya devam ediyor. Yapılacak olan alımlarda toplamda 7 personel alımı yapılacak olan yardımcı hizmetli, büro görevlisi ve temizlik görevlisi kadrolarına alımlar gerçekleştirilecektir. Bu noktada adayların sağlaması gereken başvuru şartları ile başvuru şeklinde ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Yapılacak olan tüm alımlarda adayların genel alım şartlarını sağlaması isteniyor. Bunlar Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, hali hazırda sosyal güvencesi bulunmamak, 18 yaşından büyük olmak, güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak şeklindedir.

Kırıkkale SYDV

Kurum tarafından yayınlanan ilana göre 1 büro görevlisi alımı yapılacaktır. Alımda genel şartların yanındaistenen özel başvuru şartları arasında şunlar yer alıyor: Office programlarını iyi derecede bilmek, her koşulda görevini yerine getirecek kapasitede olmak, sağlıklı olmak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, en az B sınıfı ehliyeti olmak, 4 yıllık ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak Kırıkkale Merkez’de en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak, KPSS P3’ten ilgili en az puanı almak.

İlana başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı online başvuru sistemi üzerinden yapılacaktır.

Polateli SYDV

İlgili SYDV 1 adet temizlik ve yardımcı hizmetler personeli alımı yapacak olup adayların genel şartların yanında adli sicil kaydı olmamak, Polateli ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, en az ilkokul mezunu olmak, 25 ile 50 yaş arasında olmak, erkek olmak şartları yer almaktadır.

Pehlivanköy SYDV

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 yardımcı hizmetler görevlisi alımı yapılacaktır. Adayların genel alım şartlarını ayrıca da lise ve dengi mezunu olmak, askerlikle ilişkisi bulunmamak, en az B sınıfı ehliyeti olmak, adli sicil kaydı olmamak ve ilçede en az 6 aydan fazla ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Silopi SYDV

4 temizlik görevlisi alımı için adayların genel alım şartlarını ayrıca geriatri mezunu olmak ve ilgili alanda sertifikası bulunmak, ilçede 6 aydır ikamet ediyor olmak, ilgili suçlardan sabıkası olmamak başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlanlara erişmek için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/