Ağustos ayının da sonuna gelirken kamu kurumlarına personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde de ilanlar yayınlanmakta olup 4 SYDV farklı kadrolarda alımlar gerçekleştirileceğini açıkladı. İşte yayınlanan ilanlara ilişkin detaylar ve alım yapacak olan kurumlar.

Birecik SYDV

İlgili SYDV tarafından yapılacak olan alımlarda 1 büro işçisi alımı yapılacak olup adayların ilgili kadro için sağlaması gereken başvuru şartları arasında kadın olmak, T.C. vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyeti bulunmak, 18 ile 35 yaş aralığında olmak, en az ön lisans mezunu olmak, başvuru tarihinden itibaren Birecik ilçe sınırlarında ikamet etmek, kamu haklarında mahrum olmamak, bilgisayar kullanma becerisine sahip olmak, seyahat engeli bulunmamak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Bismil SYDV

Kurum tarafından 4 adet güvenlik görevlisi alınacaktır. Adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını aşmış olmak, erkekler için askerlikle ilgisi olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, TCK 53’üncü madde gereğince hüküm giymemiş olmak, eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, en az ilkokul mezunu olmak, güvenlik sertifikasına sahip olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Gerger SYDV

Yayınlanan ilanda SYDV tarafından 4 temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Bu noktada adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, medeni hak ehliyeti bulunmak, 18 ile 55 yaş arasında olmak, bayan olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, en az lise mezunu olmak, geriatri bölümünden mezun olmak, TCK 53’üncü madde gereğince hüküm giymemiş olmak başvuru şartları aranmaktadır.

Laçin SYDV

Kurum 1 büro görevlisi alımı gerçekleştirecektir. Bu noktada adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında T.C. vatandaşı olmak, medeni hak ehliyeti bulunmak, 18 ile 30 yaş arasında olmak, askerlikle ilgisi olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, göreve özel yaş, tecrübe ve diğer özel şartları taşımak, üniversitelerin 4 yıllık İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi bölümleri, sosyoloji, psikoloji, PDR, tarih ve İletişim Fakültesinden mezun olmak, 2018 yılında yapılan KPSS sınavından P3 puan türünden en 60 puan almış olmak ve il sınırları dahilinde ikamet etmek şartları yer almaktadır.

İlanlar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/