İŞKUR İşçi Alımı ve Personel Alımı ilanları yayımlandı. Nisan aynın sona eriyor olması ile birlikte Ramazan bayramına kadar yeni bir iş sahibi olabilmek için ilanlar yayımlandı. İŞKUR kurum dışı yayımlanmış olan ilanlar ile 35 farklı şehirde 2500 işçi personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Belediye ve şirketlerine gerçekleştirilecek. İşin Olsa ekibi olarak sizler için derlediğimiz bu haberimizde İŞKUR Kurum dışı ilanlarını sizlere aktaracağız.

2500 İşçi ve Personel Alımı İçin Başvuru Alınıyor!

İŞKUR ile yayımlanan ilanların bir çoğuna başvuru süreci başladı veya Hafta başı itibari ile başlayacak. Yayımlanmış olan 110 ilan ile 35 şehirde İşçi Personel alımı gerçekleştirilecek olup toplamda 2500 den fazla kontenjan ile alım yapılacağı duyuruldu. Başvurular sadece İlgili kuruma şahsen veya kurumun belirttiği şekilde yapılacak.

Ancak bir çok kurum başvurusunu Şahsen adrese yapacak olup bazı durumlarda kurumlar Elektronik Posta veya Elektronik başvuru ekranı ile başvuru alıyor.

İŞKUR Kurum dışı ilanları için adaylara çok kısa süreli başvuru süreci veriliyor. Sadece bir iki günden oluşan başvuru süreci için adayların mutlaka hemen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Peki 35 şehir listesi nedir? hangi kurumlar personel alımı yapacak.

Hangi Kurumlar Personel Alımı Yapacak!

İŞKUR ile yayımlanan ilanlara göre 110 ilan ile genellikle Büyükşehir belediyeleri, Belediyeler ve Belediye şirketleri personel alımı gerçekleştiriyor. Ayrı zamanda alımlar Valilikler, Kaymakamlıklar, İl Özel İdareleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Belediye Turizm şirketi gibi kurumlara 2500 personel alımı yapılacak.

35 Şehir Listesi Belli Oldu!

İŞKUR Kurum dışı ilanlarında yayımlanmış olan 35 Şehir listesini sizlerle paylaşıyoruz. İŞKUR Kurum dışı ilanları ile aşağıdaki şehirlerde personel alımı yapılacak.

  1. İstanbul,
  2. Eskişehir,
  3. Mersin,
  4. Bursa,
  5. Antalya,
  6. Aydın,
  7. Sivas,
  8. Ordu,
  9. İzmir,
  10. Konya,
  11. Tekirdağ,
  12. Karabük,
  13. Balıkesir,
  14. Manisa,
  15. Afyonkarahisar,
  16. Bartın,
  17. Muğla,
  18. Çanakkale,
  19. Karaman,
  20. Kırıkkale,
  21. Giresun,
  22. Kayseri,
  23. Edirne,
  24. Burdur,
  25. Ankara,
  26. Denizli,
  27. Kocaeli,
  28. Çankırı,
  29. Isparta,
  30. Şanlıurfa,
  31. Sakarya,
  32. Yalova,
  33. Kocaeli,
  34. Samsun,

Kontenjan Dağılımı da Açıklandı!

2500 kşilik kadro ile yayımlanan ilanlar ile, Büro personeli, Temizlik İşçisi, Aşçı, Beden İşçisi, At Antrenörü, Öğretmen, Farklı alanlarda Operatör, Tekniker, Uzman, Müdür, Asistan, Temizlik Personeli, Kasiyer, Fırıncı, Servis Personeli, Teknisyen, Mühendis, Büro Memuru, Cankurtaran, Garson, Bulaşıkçı Servis Komisi, Halkla İlişkiler Görevlisi, Çöp Personel, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Şoför, Yemekhane İşçisi, Muhasebe Personeli, Büro İşçisi gibi kadrolarda alım yapılacağı bildirildi.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Nitelikler Talep Edilecek?

Söz konusu olan Kurum Dışı ilanları ile adayların başvuru yapabilmeleri için genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" Şartları aranacak.

En az Okuryazar Olan Olmak Şart!

Başvuru için ilgili kadrolarda en az Okuryazar olmak şartı ile işçi alımı veya personel alımı yapılacak. Bu doğrultuda İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kontenjanlar yer almaktadır. Adayların alım yapılacak meslekte ilgili bölümden mezun olmuş olmaları zorunludur.

KPSS şartı Aranmayacak!

Kurum Dışı ilanlarına göre alımlar en az Okuryazar olma şartı aranacağından ve Kurum Dışı personel alımı yapıldığından adaylardan herhangi bir KPSS Şartı aranmayacaktır.

İkamet Şartı Var!

İŞKUR İle 2500 işçi personel alımına başvuru yapacak adayların mutlaka yukarıda belirtilen 35 şehirden birisinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

İŞKUR Kurum Dışı İlanlarına Nasıl Ulaşacaksınız

Türkiye İş Kurum yeni personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Hafta sonu itibari ile gelmiş olan ilanlar ile 2500 üzeri İşçi Personel alımı için ilanlar Kurum Dışı ilanlarda duyuruldu. Aşağıdaki görselde inceleyeceğiniz gibi ilgili kurumlar alım yapacak. Hatta ilanların sonunda belirtilen tarihler son başvuru tarihlerini göstermektedir. İlgili ilanlara göz gezdirdikten sonra haber sonundaki bağlantıyı kullanarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

İŞKUR KURUM DIŞI İŞÇİ PERSONEL ALIMI İLAN DETAYLARI

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSAYI AŞAĞIDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>>BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>>BURAYA

Android Uygulama için >>>>BURAYA