Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde ilana çıkmış, 6249 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Adayların başvurularının alınmasıyla beraber, başvurular neticesinde sözlü sınav sonuçlarının açıklanma tarihine girilmişti. Yapılan açıklamalarda, sözlü sınav sonuçlarının 31 Ocak 2019 tarihinde açıklanacağı belirtilmişti. Kamuoyuna yapılan bu bilgilendirmenin ardından, sözlü sınav sonuçlarının açıklanma tarihinin değiştirildiği ifade edildi. Sağlık  Bakanlığı 6249 işçi alımı sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Takvimde değişiklik uygulandı

Sağlık Bakanlığı' nın 31 Ocak 2019 tarihinde kamuoyuna duyurulacağını ifade ettiği 6249 işçi alımı sözlü sınav sonuçlarına yönelik tarihin, değiştirildiği ifade edildi. Sağlık Bakanlığı takviminde yapılan değişiklik sonrası, adaylar sözlü sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak etmektedirler. Bu bağlamda, ilgili sınav sonuçlarının açıklanma tarihinin Nisan ayı olarak belirlendiğini ifade etmek isteriz. Yeni sözlü sınav sonuçları açıklanma tarihi 2 Nisan 2019 olarak belirtilmektedir. Geçtiğimiz hafta sözlü sınavlar uygulanmaya başlanmıştı, değişikliğin ardından sözlü sınav süreçleri hala devam ediyor. Sözlü sınav sonuçlarına itiraz işlemlerinin 3 Nisan 2019 tarihi itibariyle başlayacağı 6249 işçi alım sürecine yönelik, itirazların incelenmesi ve karar bağlanması 8-10 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ekonomi, işçi alımı, memur alım haberleri, işçi alım sonuçları ve ilanları gibi tüm önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ve cep telefonunuza ücretsiz olarak bildirim almak isterseniz mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Uygulamalarımıza yönelik indirme bağlantıları aşağıda yer almaktadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.